Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Gå någon av våra populära Bose-utbildningar

I december erbjuder vi två utbildningar med fokus på ljud tillsammans med Bose: Produktutbildning och ControlSpace. Kurserna kommer hållas i Karlstad under vecka 49.

Bose produktutbildning: Bose levererar fantastiskt ljud världen över och vi hittar deras produkter i mötesrum teatrar, musikscener, kyrkor, sportarenor och restauranger m.m. På den här utbildningen går vi igenom Bose breda produktsortiment och diskuterar möjligheter med olika ljudlösningar. Självklart blir det hands on och demonstrationer av de olika systemen. Utbildningen passar dig som arbetar som säljare, ljuddesigner, tekniker och installatör.

Bose ControlSpace-utbildning: Här kommer du guidas genom Bose mjukvara ControlSpace som används för att konfigurera ljuddesign i olika miljöer. Detta är en utbildning för dig som arbetar som programmerare, tekniker eller installatör och vill lära dig mer om Bose ControlSpace och dess många möjligheter. Under utbildningen kommer vi fokusera på mjukvaran, arbeta hands on och skapa en installation och självklart gå online och konfigurera systemet. (Krav på dator). Vi kommer bland annat gå igenom:

• Introduktion till ControlSpace
• Programmering av ett MTR-system med ControlSpace (Microsoft Teams Room)
• Tillgängliga funktioner när det gäller Microsoft Teams certifierade mötesrum
• Ljuddesign
• Ljuddemo av högtalarserierna MSA och DesignMax
• Tips och trix

Karlstad (Special-Elektronik, Granlidsvägen 85)

  • 6 december - Bose Produktutbildning 12.00-15.00
  • 7 december - Bose ControlSpace 09.00-16.00 - (FULLBOKAD)

Utbildningarna är kostnadsfria men eventuell logikostnad tillkommer. För dig som vill bjuder vi på en gemensam middag under första dagen (6/12). Antalet platser är begränsat och vill du veta mer om utbildningarna är du välkommen att kontakta Kenneth Brand.